İstiklâl Şehit Mustafa Çürük İlkokulu

Vizyon: Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı,hukuka ve insan haklarına saygılı,toplumda görevlerinin bilincinde olan;üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: DERS BAŞLANGIÇ: 09:00 DERS BİTİŞ: 15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (236) 414 15 52

WEB - https://akhisaristiklalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Seyit Ahmet Mah. 300. Sokak No.66 Akhisar/MANİSA

Yerleşim Yeri - SEYİT AHMET MAHALLESİ 300 SOKAK NO:66 45200

Adres - Seyit Ahmet Mah. 300. Sokak No.66 Akhisar/MANİSA

Ulaşım Büyükşehir Belediyesi´ne ait otobüsler ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi´ne 90 km mesafede olan okulumuz Akhisar şehir merkezindedir.